• ProDemos_NvdD_A0Poster_1_WT
  • ProDemos_NvdD_A0Poster_2_WT
  • ProDemos_NvdD_A0Poster_3_WT
  • 2015-09-12 22.05.00
  • 2015-09-12 23.32.48
  • 2015-09-11 15.08.05

Campagne Nacht van de Dictatuur – ProDemos

Voor ProDemos fotografeerde Studio Johan Nieuwenhuize voor het tweede jaar de reclamecampagne van de Nacht van de Dictatuur. De campagne kwam tot stand in samenwerking met en naar een idee van art director en grafisch vormgever Carrie Zwarts.

In 2015 organiseert ProDemos voor het vijfde jaar op rij de Nacht van de Dictatuur in Den Haag, samen met Museum de Gevangenpoort, Filmhuis Den Haag, het Montesquieu Instituut en het Nederlands Instituut voor Meerpartijendemocratie.
De Nacht van de Dictatuur is ontstaan als tegenhanger van de Dag van de Democratie, die door de VN is uitgeroepen op 15 september. De Nacht van de Dictatuur is in het leven geroepen om op een andere manier aandacht te besteden aan vrijheid, democratie en rechtsstaat.
Inmiddels wordt de Nacht niet langer alleen in Den Haag georganiseerd, maar zijn er ook evenementen in Rotterdam en Maastricht.

Doel: campagne Nacht van de Dictatuur, A0, A1, A2 posters en A5 flyers, verspreidingsgebied Den Haag
Concept en art direction: Carrie Zwarts
Fotografie: Studio Johan Nieuwenhuize
Nabewerking: Carrie Zwarts
Lithografie: Colour&Books
Scouting modellen: Studio Johan Nieuwenhuize
Styling: Studio Johan Nieuwenhuize

www.nachtvandedictatuur.nl/

 

Start the conversation