Studio op lokatie_MG_6102 ©2015 Studio Johan Nieuwenhuize

 

 

 

 

 

Studio Johan Nieuwenhuize werkt in opdracht van particulieren en bedrijven, op locatie en in de studio. Studio Johan Nieuwenhuize werkt regelmatig samen met ontwerper Carrie Zwarts en ontwerpbureau Things to Make and Do.

Opdrachtgevers

het Nationale Theater
NTjong
ProDemos
Ministerie van VWS
De Raad van State
Theater Dakota
Het Nutshuis
Stroom Den Haag

Studio Johan Nieuwenhuize levert altijd maatwerk en bekijkt samen met de klant wat er nodig is voor het eindproduct. Neem contact op voor een maatwerk offerte.

Bezoek voor het autonome werk van Johan Nieuwenhuize www.johannieuwenhuize.nl

________________________________

Studio Johan Nieuwenhuize
Boomsluiterskade 374b
2511 VG Den Haag
The Netherlands

E: johan@studiojohannieuwenhuize.nl
___________________________________

Johan Nieuwenhuize is lid van DuPho. Op alle aanbiedingen, offertes, opdrachten, overeenkomsten en rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De algemene voorwaarden zijn hier te lezen en worden bijgevoegd bij elke offerte. Door het geven van een opdracht verklaart u de toepasselijkheid van de algemene en eventuele aanvullende voorwaarden te erkennen en te accepteren, de algemene en eventuele aanvullende voorwaarden ontvangen te hebben en bekend te zijn met de inhoud ervan. De toepasselijkheid van andere voorwaarden wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen. Johan Nieuwenhuize neemt privacy serieus, lees de privacyverklaring hier.

BTW nummer: NL14 96 44 814 B01 | KvK nummer: 27 33 61 13 | DuPho lidnummer 36081

 

Vraag een offerte aan / stel uw vraag